Härlig onsdag :)

Åkte till jobbet senare idag eftersom tjejernas dagmatte är sjuker och sambon kom hem tidigare så de slapp vara ensamma.
Åt lunch med en kollega och sen var det järnet till Kista på kundmöte - vilket INTE var såå roligt, fast vi fick inte några klagomål som tur va :)

På väg hem så ringde Johnny och undrade vad vi skulle äta, jag sa att jag löser det men han hade handlat på vägen hit. Barnen ville ha hamburgare :)
Sambon åkte och lånade farsans bil och hämtade sin äldsta sons grejjer i Hökarängen eftersom hans X ska flytta därifrån, tyckte det skulle ha gjorts för länge sedan, men nu är de klart.
Sambon kom hem när morsan o farsan kommit och vi satt och fikade, jag bjöd morsan på lite chokladglögg till kaffet och sambon ville också ha (självklart tog jag också lite)..
Johnnys alla barn ville ut med hundarna och de skötte sig galant när de höll i dem och jag gick bara bredvid :)

Det känns som en väldigt skön dag/kväll och nu tror jag inte att jag ska göra mer än att sätta på diskmaskinen... Sätta på o sätta på egentligen, de e bara å trycka på knappen... Sen ska jag lägga mig i soffan eller nåt...

Måndag morgon på jobbet

Och jag har hunnit med en hel del, typ fikat fikat o fikat (haha inte riktigt så), jag har klarat mig från möten än så länge för min kollega tog dem - härligt!

Min fd arbetskamrat skulle ha besökt Trygghetsrådet idag, men det blev inställt pga sjukdom och jag blir lite låg eftersom jag visste att hon sett fram emot besöket och behövde få den info som de har.. Tycker att det är tråkigt, men som tur är har hon fått en ny tid... Jag hoppas verkligen det händer nåt där snart...

Idag så är min kära yngsta dotter hemma och tar hundarna, så imorse var jag uppe tidigt och åkte iväg.. Eftersom de har öppnat Södra länken så gick det rätt fort halvvägs och sen köer andra halvan, men vad gör väl de ;)
Jag har sovit skönt inatt och bara vaknat 3 ggr - lycka!!

Solen skiner och det är verkligen INTE slutet av november, men vädergudarna måste va lite tokiga för att orka med all snö till julafton :)

Snart så kommer min kollega o då ska vi äta våra goda lunchpåsar :) Idag har jag julkorv med rotmos, det är inte alls som mamma o pappas, men i nödfall så duger det...

Jag har nyligen bytt några ord med min kära äldsta dotter och det var väldigt skönt att höra att hon ändå var pigg!! (De har ju haft maginfluensa o sånt jox.) De kommer ju upp till jul och då ska jag få mysa med mitt lilla barnbarn så mycket jag får, hon vill säkert INTE att mormor ska hålla o gosa med henne, men lite får hon väl tåla haha...

Jag skulle vilja vara ledig och bara göra saker som är roligt (hmm eller nödvändigt) som typ städa, julfixa, baka o sånt.. Jag har ju fått "krav" av mina svägerskor att jag ska va som hon i "Tomten är far till alla barnen" - mamman som fixar allt och bjuder in alla.. Jag lovar faktiskt att det INTE kommer att hända, men det skulle vara lite kul att få lite tid o fixa o trixa på, jag har ju semesterdagar kvar men men...

På lördag är det min tur att spela och jag önskar att det blev massor med miljoner såhär lagom till jul, så att man inte behöver fundera på pengar och då kan jag ju bara va ledig :)

Nää, nu är det dags att ta fram lunchpåsen och njuta...
Ha en underbar dag!!

1:a advent

.. och ingen snö.. Jag tycker det är skönt utan, men förstår alla barn som vill ha snö... Jag har ingen längtan till att skrapa rutor, skotta och hålla undan snön och sen dessutom alla som inte kommer ihåg hur man kör när det är halt o snö, de har ju glömt det sen förra året hehe

Idag har iallafall sambon och jag åkt iväg med massa jox till SRV och rensat IGEN.. Vi har också fått upp ljusväggen i trappen, belysning i granen och stakarna i fönstret.. Dessutom så har vi såklart tänt första adventsljuset.

Vi var ute i stormen och promenerade med hundarna och nu är de duschade och fina, jag tog också en dusch eftersom jag är i princip dyngsur efter deras "avskakningar" sin blöta päls..

Planen är att vi ska se "Allt för Sverige" kl. 20.00 och dricka lite glögg, men vi får se om vi orkar hålla oss vakna.. Sömnen har väl inte riktigt infunnit sig i helgen...

Ha en trevlig 1:a advent! Det har vi!