Tisdag v.9

Igår hade mina föräldrar 47årig bröllopsdag och vi var där och fikade lite, jag har tur som har sådana underbara föräldrar - skulle aldrig vilja byta ut dem..

Inatt har det snöat och det var verkligen inte något som jag längtade efter :(

Idag ska jag ha möte sent i Frösunda, men åker inte hemifrån förräns runt lunch för att slippa alla köer :(

Blir lite matt i lacken av all frustration som finns runtomkring mig...

Vad säger man?

Början på slutet, slutet på början, en ny era kommer att starta, nu kommer en ny epok, en ny vändning i livet...

Iallafall så är det någonstans där jag befinner mig nu, det finns många ord för att formulera det fast jag vet inte riktigt vilken som är rätt för mig..
Jag känner mig i ett vägskäl och oavsett vilken väg jag väljer nu så kommer ett nytt vägskäl straxt igen.. Jag ser inte det som något negativt, att få välja igen alltså - jag gissar att det är väl det som alla gör hela livet, väljer o väljer...
Men var går gränsen på vad man väljer!? Stanna när du mår dåligt?! Ta ett steg tillbaka och reflektera, när du stöter på något som inte är enligt dina principer?!
Samtidigt om man är två eller flera så är det väl viktigt att alla åtminstone väljer något eller tar ställning...  Iallafall är det vad jag tror... Visst så finns det folk som låter "ödet" välja åt dem och de glider runt bananskal, men hur många är de som lyckas så?

Jag håller iallafall på att fundera på var jag är på väg och hur vägen den närmaste tiden ska se ut, vad är det jag vill och framför allt, vad är det jag inte vill...
Det finns massor att bita i och tyvärr så är tiden för egen reflektion inte så stor som jag önskat, men det kommer nog att ordna sig..
En av de viktigaste punkterna för mig är att inte bara lägga sig ned och låta andra köra över mig med en ångvält!

Ha en underbar dag, det ska jag ha :)

Jaha vad jag är bra på att uppdatera - not..

Men haft en trevlig helg på landet iallafall :)
Jag måste nog försöka komma ihåg att "blogga" lite mera och inte glömma hela tiden, men men..
Hundarna är nybadade iaf och myser lite nu, Maya var lite låg på landet och sov mest och så spydde hon i bilen på väg hem :( Hon fick nog bort allt för nu har hon ätit igen.. På landet fick jag mata henne för att hon skulle äta lite...Nu håller sambon på att laga mat och vi ska äta Chili Con Carne (från ICA's matkasse) och jag ser fram emot det :)

Sambon kom ner till landet i lördags och hade köpt räkor (både rökta och vanliga) så vi smarrade, jag har ingen bild från det, men har en annan bild där han också äter rökta räkor :)
(Fast den blir på sniskan tyvärr)Imorrn så har mina föräldrar 47årig bröllopsdag!! Så det blir lite fika där, men eftersom det är imorrn så har jag ju ingen bild idag haha

Å så måste jag få in en på lilla loppan där hon vinkar till mormor <3 Saknar och längtar efter henne väldigt mycket..Vi åkte och kastade  skräp på SRV och sen en sväng till Maxi och sen förbi Micke, Mickis och Ofelia och fikade.. Vi fick ett jättefint kort på hela familjen... <3