Freedag slutet av januari..

Igår var jag på Ericsson reunion på Galway, Kungsgatan och träffade många gamla och nyare kollegor - härligt. Jordung och jag fick skjuts in av hennes plastson och sen kom hennes karl och hämtade och körde mig ända hem. Vi åt middag där, deras hemagjorda hamburgare och såklart blev de öl till... (Det hade kanske varit bättre med vin för min mage, men jag lever bara en gång)
Det roliga med träffen är att jag fick träffa folk som jag har jobbat nära förut och får höra vad de gör nu och vad de har för utmaningar!
Jag var hemma vid halv 11 så de blev inte så sent heller..

Idag på fm var sambon på en intervju som han blivit headhuntad till, men han har ju ett bra jobb så jag tror inte han byter :)

Idag ska jag åka med min bror ner till landet, min mor o far och mina systrar åker före (de ska bara förbi farmor o fika lite eftersom hon fyller år). Planen på landet är att SPA:a lite, ansiktsmask o promenader o må bra saker. Samtidigt som jag verkligen behöver "bara vara" så känner jag att hemmet är sååå smutsigt och grejjer överallt - skulle verkligen behöva rensa.. (Jag har börjar lite med mina kläder, men det känns som jag inte har tid för jag prioriterar annat) Får se om det blir ett ryck på söndag och åka iväg till sopstationen...

Iallafall måste jag säga att jag känner mig gråtig, men samtidigt väldigt glad.... Konstig kombination :)

Angelica ringde imorse och har fått prata med dagiset som Netlié ska börja på (hon börjar på måndag, gosh vad tiden går fort). Dagiset hade fel telefonnummer till Angelica + att de inte hade fått info via post (det hade tydligen blivit fel till flera). Iallafall så verkar Angelica nöjd med det och ser fram emot att Netlié ska börja, de ska sova ute i vagnarna på vilan och verkar vara bra. Tyvärr så är det bara ett tillfälligt dagis eftersom de har så många barn som ska börja och den permanenta kommer i augusti. På sätt och vis är det tråkigt att hon börjar på dagis för då kan inte de inte komma hit och va här eftersom det stör deras rutiner, men som tur är så kan ju jag åka ner och jobba hemifrån dem :) sålänge jag inte har kundmöten :)

Jag måste också berätta att det är FULL LÖPTID här hemma, har 2 st som startat så ingen av dem får följa med till landet!! Det mysiga med Maya nu är att hon verkligen vill ligga bredvid eller på en för att få värme och kärlek :)

Jag tänkte jag skulle försöka fota lite och lägga upp bilder, jag tycker det är så himla fint när alla har bilder o sånt som visar massa fina saker..

Peter Lemarc - räddaren i nöden..

Är det så att det är tjejigt/kvinnligt att lyssna på musik som betyder nåt eller väcker nåt och bara sitta o fundera? Lyssnar killar/män bara eller lyssnar det på något de kan koppla till?!
Jaa, de kanske är sant de som de kunniga säger: Män är från Mars o Kvinnor från Venus... Vem vet...

I fredagskväll så satt Carro, sambon o jag och tittade lite på godbitar med Stefan o Christer (Carros favoriter) och där pratade den ena lite om hur det verkligen funkar mellan killar o tjejer - att vi tänker olika och beter oss olika (precis som om de va en nyhet, men de fastnade i mitt huvud)

Nästa fråga, hur vet man när man är vuxen? Vad betyder vuxen? Att ta ansvar och göra alla tråkiga saker som behövs? (Jag kan inte skriva "måsten" för det är inte mycket du "måste" göra, men du "väljer att göra" dem för att undvika/förbättra/ändra osv) Ja, jag vet - det är en sak som jag tänker mycket på...

Ytterligare en fråga/fundering, hur vet man att man är på rätt plats i livet? Vad är rätt plats? (Det är ju självklart olika för alla, men ändå) Är man på rätt plats när man mår toppen och tar hand om alla små positiva saker?! Och självklart njuter av stunden...

Nää, jag får väl ta o smaka tigerkakan och vara lycklig för att jag klarade av den :)

Nu e jag sådär duktig igen och glömmer blogga

Idag är det söndag och jag var hos läkarn i måndags och fick penicilling för bihålorna (utan att ta prov = bra läkare som bara litar på mig när de verkligen säger att de försöker undvika penicillin, men men de är ju den lokala vårdcentralen). Sambon har varit o tagit prover 2 ggr, men han har "bara" virus och är fortfarande inte pigg efter typ 5 veckor. Iallafall, så var jag hemma från måndag till torsdag och var sjuk och vilade och började smygjobba på fredagen (sambon va sjukskriven hela veckan).
Lite som hänt i veckan ändå:
Onsdag - Carro, hennes svärmor Marie och jag var på fiskspa och det var otroligt häftigt! Fiskarna blir aldrig mätta och skulle kunna hålla på hur länge som helst! De kittlade värst när de var under hålfoten. Jag hade tur, sambon både körde in och väntade på mig och sen körde hem - härligt att slippa åka kommunalt.
Fredag - Carro o Penny kom hit (Wiktor va o åkte scoter i Dalarna) och Micke, Mickis o Ofelia kom och så åt vi middag. Oxfilé med chevre ost och sötpotatis och sallad - smarrimums. Vi hade en lugn kväll efter maten :)
Lördag - vi passade jåttan (Penny) när Carro drog till ICA Maxi och handlade blomma + leksak eftersom hon skulle till sin pappa o fira att nån/några fyllde år.
Sambon o jag åkte till VH och gick till hundgården (såklart va de tomt där) och sen upp o sa HEJ till Micke, Mickis o Ofelia + Mickis syster o barn som sovit där... Järnet hem för morsan o farsan skulle komma o fika, de hade köpt med sig fikabröd och vi satt o mös - härligt. Carro o Penny kom hem och farsan skrattade för att Penny var sååå liten och morsan var rädd att hon skulle bita henne i fötterna (Penny är inte större än en 1liters mjölkförpackning och kan inte tugga på morsans tår för de är för stora), straxt efter halv 3 så kom Johnny, Jullan, Hanna o Anton och möös med Penny och barnen var också rädda för att hon skulle bitas med sina sylvassa små tänder...  När de åkt så drog Carro o Penny till Jennah i Handen en sväng, men de skulle va hemma till 6 för Carro skulle göra oxfilépasta till oss... De var väl hemma straxt före 6 och det var JÄTTESKÖNT att Carro gjorde maten! Och smarrigt förståss.. Sen slappade vi i soffan, Carro och jag (sambon satt vid datorn) och vi fick öl o jäger! Pratade med Angelica i telefon och Robert hade gjort tigerkaka, de hade tittat på nåt tvprogram - cakeboss och då blev Robert inspirerad!
Söndag - Carro o jag åkte till Maxi för att jag skulle på apoteket och där mötte vi upp Lina och hon följde med hem. Sen åt vi varma mackor och pratade. De åkte iväg sen och skulle till djuraffären och till en kompis till Carro. Det blev väldigt tomt härhemma och jag försökte bli pigg genom att baka en tigerkaka!! Undrar om den smakar lika gott som Roberts! Jag får be sambon smaka sen eftersom jag inte är förtjust i fikabröd..
Det snöar som 17 och jag har ingen större lust att gå ut, men hundarna måste ut... Som tur var så tog sambon de nyligen...