Fredaaa

Tooodeeeloo, idag var det lunch med Amina i Farsta på agendan.. Vi käkade sushi och Amina hade redan shoppat loss lite :)
Vi gick tillsammans till BR Leksaker och sen go-fika innan hon skulle på ansiktsbehandling..
Åå jag kände då att jag ville hitta nåt till mig och nåt till maken (eftersom han har fått mycket beröm o löneförhöjning på jobbet) - så de skulle vi vara värda :)
Knalla förbi Cubus och tame17 - de hade massor av jeans!! Så jag tog 3 par och klev in i provhytten! Schamalack! Ett par satt perfekt, men de andra två var för stora.. Om någon hade varit med mig så hade den personen fått springa och byta storlek, men nu var ja ju själv så jag tog de paret som passade, hittade en bh och en tröja till maken! Yiiihaaa!
Hem o hämta Enya och järnet till skogen, åkte till "foto-kurvan" och de hade kapat en himla massa träd där, men vi knallade på och körde lite spår och sök.. Sen när vi kom innanför dörren, så putta jag in Enya mot duschen o vips blev både hon o jag rena :)
Tänk vad fort vissa saker går!!
Vid 4-tiden så kröp Enya o jag ihop i soffan och möös lite innan husse kom hem....

Torsdag..

Jaha, nu har torsdagen passerat också :)
Hade en jättemysig lunch med Carro hemma hos henne och vi körde lite klicker för Penny.. Enya kan ju redan det.. Penny hade en leksak som var till för att sätta tassen på och så "skjuts" kom godiset.. Enya klarade det, men har ju liiite större tassar än Penny :)

Lämnade Enya med Carro o Penny och åkte till jobbet och firade av en blivande pensionär :) Det var kul att träffa alla människor som var där och jag tog tom en tårtbit! Men jag var lika glad att gå igen.. Saknar inte jobbet alls, bara kamraterna :)
Och definitivt INTE bilköerna jag hamnade i på vägen hem eftersom det hänt någon olycka..

MoP har ju 49-åring bröllopsdag idag så vi var där och fikade och lämnade lite blomster... Eftersom jag hade bokat in dem på tågresa till "Götalabörg" så hann de knappt komma hem så maken o jag var förbi Maxi o köpte lite fikabröd och dricka till barna..

Skönt att dagen snart är slut och jag får gå o lägga mig och läsa lite eller kolla lite på nåt skoj eller bara lyssna på ljudbok... Det är sååå skönt att sova och bara koppla av..

Lilla lara Loppan <3

På vägen hem från stan stannade vi till på Stadium som hade rea på rean..

Maken o jag hittade varsitt par skor och denna jacka till Loppan + en till Ofelia