Söndag på kvällskvisten..

Jaha, nu sitter jag här igen och har missat mitt bloggeri... Visst har det varit buzy, men lite tid hade jag kunnat fixa så nu sitter jag här samtidigt som tv:n står på..
Jag har nyligen duschar hundarna och maken torkade, sen var det lite kloklippning också..
Hade lite hårinpackning också och insmörjning och nu känner jag mig nästan färdig för att hoppa isäng..
Imorgon så är det grillning med jobbet vid 15.30-ish och sen ska jag åka hem, det är inte alls troligt att jag är kvar där till 21-tiden... Nope nope..
Den här veckan är en kort vecka och midsommar vankas.. Jag hoppas att få träffa så många underbara människor från min familj..
I fredags så var Carina (min jobbarkompis) och Tomas här på middag och övernattade, mysigt med lite folk hemma och så en härlig hotell-frukost dukades fram på lördagsmorgonen..
Lördagen så tog vi det lugnt och när jag hängt ut toalettrullar med grillkorv i (till hundarna alltså) så kom Cissi och Johan med nya hunden Batman förbi och fikade lite, de var på genomresa och såg att vi var på tomten och körde in... 
Söndagen blev i sovmorgonens tecken (behövde sova igen lite) och sen blev det hundkurs med Sigrid - som skötte sig galant..
Sen blev det middag som VIP:are på BunMeatBun Mariehäll (Bromma-ish) som öppnar imorgon... Jag brukar inte vara där och när jag åker med Mats dit så beställer han så idag när jag beställde själv (eftersom Mats pratade med ägaren) så frågade hon om jag ville ha "standard" - jaaa, det blir bra, svarade jag och får då en dubbelburgare, alltså dubbelt med kött... Och eftersom vi var VIP:are så åt jag upp allt :) Nu känner jag mig lite svullen i magen... Konstigt va!? 200g hamburgare... Det är en första gång för allt..
Brickan på första bilden är från Lena - Netlié o Alinas farmor, och Magnus svägerska Emma säljer dem via sin shop.
Milkshaken på BunMeatBun var en riktig 10-poängare! Och det från mig som inte ens gillar glass, men den här var riktigt god!
 
 
 
 
 

Kommentera här: