Vi gjorde det!!!

Jaa, denna gång så gick vi hela rundan runt - alltså på Agriapromenaden vid Sjöhistoriska. Det är "bara" 5km men i värme och med många hundar runtomkring så är jag verkligen nöjd med prestationen och Prinsessan Sigrid På Ärten - skötte sig exemplariskt!! Och även Lilla Prins Lexus - de va lite jobbigt för honom i början, men han var jätteduktig! Drottning Enya av Prutt-öarna var nästan som vanligt jätte cool - fast i början så ylande hon och ville fram till alla för att påvisa att här var hon! Riktigt kul att se!
Redan hemma när jag höll på att packa in i bilen så visste båda håriga tjejerna att nu är det något på gång.. Och så var de glada över att få följa med - såklart!
Igår bokade jag ju med Liselotte o Lexus och att Sigrid och jag bara skulle gå, men Lina ringde imorse och ville med och tog Enya så det var nice!
Sen när vi kom dit så hörde Carro av sig och de hade varit sådär spontana så de var också på väg mot oss, härligt sällskap var vi! Även om Enya ville gå fort och först för att komma fram, Sigrid ville inte gå på gruset och Lexus ville ha lite koll, Penny följde efter mig eftersom jag hade en "godisgömma" hängandes på min väska..
Vi fick varsin "rygg-påse" när vi kom imål med lite matprov, agria armband o lite kuponger.. Liselotte passade våra 3 hundar vid bilen medan Carro, Wiktor, Haylie o Penny tog kisspaus, och Sigrid var så trött så hoppade själv in i bilens baklucka och la sig! Det gör hon inte i vanliga fall...
När vi kom imål så köpte vi mat hos Between Buns (ett av makens favoriter som ligger i Handens industriområde, men även har food truck som var där)
När vi väl satte oss på asfalten i skuggan av bilen så hade Haylie rinnande ögon och näsa och gissar att hon blev lite för känslig för pollen under promenaden, jag hoppas verkligen att de går bort och de skulle duscha av henne när hon kom hem, det var verkligen jobbigt för henne och hon ville blunda mycket... Stackars lilla <3-gull Jag väntar bara på att de ska höra av sig igen och berätta att det ser bättre ut.. Iaf så fanns de lite "teckningshörna" för barn där även någr kylväskor och filtar var, så Wiktor tog Haylie o hämtade festis och kexchoklad o en sån där plast-stängbar-vattenskål till Penny, och sen tog Lina Haylie och jag följde med så tog vi en festis och lite kexchoklad till och jag tog också en sån där vattenskål..
Sen skickade jag fram Lina för att fråga om kylväskorna (alltså kylväska som är som ryggsäck, lagom stor) och Lina frågar och tjejen säger då att vi säljer dem borta i vårt tält, äh men du kan få en och går och hämtar en från sin bil och Lina ger den till mig!! Det är kärlek <3
Nu har jag och de håriga tjejerna dunkat ner oss i soffan och väntar på att maken ska komma hem och att energin ska komma tillbaka..
Maken är hemma och firar sin mamma som fyllt år och jag skulle egentligen varit med, men promenaden tog längre tid än förväntat och maken hade ändå tur att Michael, Ofelia och Wilmer följde med..
 
 
1 Liselotte:

skriven

Tack för en härlig dag. Det är verkligen att tanka energi när vi gör saker tillsammans. Nu fick vi även utmana hundarna vilket också var roligt. Tack för idag. 😍 kram

Kommentera här: