Februari Swish Swish

Och jag har varit ofukuserad på bloggen och fokuserad på mig själv istället... 
Igår jobbade jag hemifrån (ja, eller från min mamma då på fm) då dogwalkern var ledig o samtidigt var det städning av övervåningen, så jag höll mig böra... Sigrid är nöjd att få va med och när vi är ute så kan hon skälla på allt som är konstigt (=läs allt!) 
Det är en avkoppling att jobba hemifrån, att slippa stressa till tåget... Att kunna sitta i jeans eller mjukis-byxor...
Nu är de iaf tisdag och jag sitter på tåget mot jobbet, jag jobbade lite hemma först för att slippa stressa dock så är de stressande att tågen bara går var 30:e minut - som de var när jag var lite o skulle till stan, de fällde att passa in tågen... Nu är de X antal år senare dock så har de blivit samma sits!!! Bra progress!!! Not!
Annars finns de mycket annat att lägga fokus på, att umgås med nära och kära, att inte låta energitjuvar komma nära... Apropå de så fick jag konstiga "påståenden" eller nåt sånt via Messenger igår... Jag konstaterade ganska fort att personen var onykter (på en måndag vid 17-tiden) och osammanhängande... Sorgligt tycker jag, men är glad att det inte är en livskamrat till mig. .  
2020 är året där energitjuvar ej göre sig besväret - de är inte välkomna.... Därav svarade jag i Messenger på ett tydligt sätt också.... Om personen är nykter idag, kanske den läser vad det står.... Tydlighet och rakhet är bra egenskaper! 

Lite energikarameller var i lördags när vi var i Tyresta by och tittade på djuren och grillade korv i kylan... 
Kommentera här: