Fågelkvitter på promenaden

Efter en härlig och underbar långhelg så är de måndag och vardag igen. 
Carro Jay o Sam hämtade mig på jobbet och vi åkte hem och packade det sista, tog det lugnt innan avfärd och gick efter Sam's mat och sov-klocka. 
Åt kinamat sent och sen hopp i säng... Fredag så vaknade alla stora barn tidigt (de små hade turats om lite på natten) och vi åt en mysig frukost innan Netlié åkte till skolan och Magnus till jobbet, vi andra tog de lite lugnt och gick sen en produkt och handla och möta upp Netlié. Magnus mamma Lena kom förbi en sväng också när hon ändå var i Sverige.
Vi åt tacos på kvällen och alla var matglada... Lördag morgon gick Netlié o jag ut med Sam i vagnen, Magnus hade Rapunzel och de andra duschade. Det var fågelkvitter även i Gråbo och vädret var skönt att promenera i och lilla Loppan och jag hade mycket att prata om.. Sen blev de lunch best av rester och de diskussioner som tjejerna har är så härlig att lyssna på och deras fantasi flödar. 
Vi åkte hemåt senare på em och Sam var lugn nästan hela vägen - förutom lite "blöjbytar och matningspauser" och sen åkte de direkt hem till sig.. Jättetrevligt att åka hem, men samtidigt skönt att få va hemma söndag och tvätta, duscha o fixa lite hemma...
Det blev inte så mycket fotografering, men några bilder bjuder jag på
Vi ses ju snart igen 💞


1 Liselotte :

skriven

Åh vilken mys helg ni verkar haft. 💞

Kommentera här: