Barnbarns tisdag....

.... för idag kommer dotra + hennes sambo + mitt barnbarn till oss!! De ska bo här tills på söndag (dopet är på lördag) och hennes svärföräldrar kommer på fredag och på fredag kväll kommer även hennes svåger o svägerska hit och ska bo.. De ska bli kul även att vi kommer att bli många på dopdagen!!! :)

Jag jobbar hemifrån idag och andra dotra är iväg och ska göra en sån där modell-fotografering med hennes pappas nya fru... Jag hoppas verkligen inte att hon köper några bilder eftersom det är såå dyrt och hon behöver spara pengar till sin utlandsresa....

Jag är väldigt nöjd att vara hemma idag och igår blev det bubbelbad och whiskey eftersom jag har en förkylning i kroppen och kände mig mer mör igår än idag..
Ser fram emot att träffa mitt barnbarn och gosa lite...

Pratade med sambon nyss och han har pratat med sin son om hans arbete som han blivit av med för att han missköts sig.. tråkigt tråkigt... Jag sa till honom att jag kan vara "the bad guy" som pratar med dem om deras sits och deras framtid och så kan sambon umgås med sitt barnbarn o deras hundar... Vi får se vad som händer... Känns jobbigt som 17, men samtidigt så är det en sits som de själva har satt sig i... De klart man vill hjälpa, men de måste ju tänka själva.. De är ju vuxna nu... (Hörde att sambons andra son också var irriterad på andra sonen, men det hjälper inte)