På tur med familj!

Jaa, idag så var planen att det skulle vara samling hemma hos mig kl. 15.00 för vidare färd... Johnny var hos läkarn så han hämtade upp Jessica på vägen till mig, men de kom inte förrän straxt efter 16 - vilket inte gjorde något alls, Liselotte, mamma och jag satt på altan och pratade och njöt av tillvaron.
Iallafall när de kom så satte vi oss i bilen och jag körde iväg... Efter ett tag så gissade Johnny vart vi skulle och sen gissade Jessica och mamma... väl framme vid Skanssundet så parkerade vi på "vår" sida och vi hade tur, vi var 10 min innan avfärd.
Mamma skulle fota oss 4 syskon medan vi väntade på att tiden för färjan skulle inträffa och mamma fotade och fotade, men det blev inga bilder... Vi frågade om det blev nåt klick när hon fotade - men inget hände.
Vi skrattade och pratade om de på färjan över och när vi väl satt på Bistron så såg jag vad mamma gjorde för något.. Mamma höll in knappen istället för att trycka, vilket innebär att hon zoomade in bilden istället för att fota och Jessica sa till henne att inte använda ringfingret utan pekfingret istället.. Såå nu har vi löst den gåtan och i framtiden blir det bra bilder 😘
Maten och efterrätten var god och sällskapet underbart - det är sånt som vi skulle göra oftare och ladda varandras batterier 💞
Jag är glad att jag har dem i mitt liv och gillar verkligen att umgås och ha kul tillsammans. 
Fick inte med morsan på kort, jag får vänta på att hon lägger upp några och sen låna hennes bilder 😜