Negativt test

Jupp, svaret på mitt covidtest kom idag och det var negativt - vilket jag också trodde och jag fortsätter med min penicillinkur och hostmedicin - tacksam för att kunna sova på nätterna. 
Jag är glad över att jag sitter och lyssnar på seminarie både igår och idag och tillbringar tiden i soffan - min lilla håriga juvel är ganska nöjd över soffmyset också.
 
Annars var jag i lördags och bakade pepparkakor och njöt av barnbarnsmys - som alltid kärlek och kramar i massor (och kanske lite nya baskelusker - o det är såå värt det)
 
Vi (tja eller vi och vi, läs maken som gjort det mesta och jag suttit bredvid) har rensat ur köket och väntar leverans i kväll och på torsdag så kommer snickaren eller rivaren eller ja, iallafall någon/några som ska riva ut köket och sedan bygga upp det nya...
Det är lite konstigt att ha kylskåp och kaffemaskin i vardagsrummet och det märks direkt vilken vanemänniska vi är - mycket går på rutin, gå ut i köket och hämta nåt i kylen - nähä, kylen står ju i vardagsrummet... Jag ska bara ta en kastrull från skåpet - nähä, de står nerpackade i Mayas rum..(som ser hemskt ut nu med allt inkastat)