Suck...

Jag hade precis skrivit ett långt inlägg med bild osv... inlägget blir dubbelt o kan försöker ta bort det ena och båda försvinner... Kan inte mer än säga att de finns förbättringar att göra på blogg.se - som vanligt..
Iallafall så var jag på Microsoft igår och blev inspirerad och på väg dit så åt vi lunch I Mood gallerian "gråärtsbullar med potatismos" en lunch för 145:- och jag var lite skeptisk till lunchvalet, men blev positivt överraskad,  det var gott och lite lyxigt samtidigt!
På väg från Mood gallerian till vanliga gallerian,  där Microsoft ligger, så kom de en ragnsell lastbil från ett garage o i fönstret på den står en skylt som säger "GUD" o på LS var det Tomas Fougner som hade den o självklart var de han i bilen! Såå jag vinkade och han vinkade o kastade slängkyss! 
Idag blir de jobbet igen och ska träffa en leverantör från TietoEvry som kommer från Karlskrona, hon är jättetrevlig så vi ska luncha ihop! Sen blir de en AW på väg hem, men de blir inte sent för de är event hos Fujitsu imorgon också som jag ska orka med! 
Sen är de ju också "Gnesta Marken" i helgen o dit ska jag också,  bara föe att de är roligt, en tradition,  hänga med delar av familjen och njuta på landet. 
Och sen är de långhelg också!!! Nice!