Tisdag i kylan!

Tankarna snurrar och kör lite spin off i huvudet, men jag kunde sova inatt - drömde massor om ett av mina gamla jobb.. Där vi typ körde halleluja möten, behöver jag skriva att de är ett amerikanskt bolag 😉
Idag ska jag sitta och lyssna på föreläsning hela dagen, ja eller de blir lite diskussioner också.. lite säkerhet och lite avtal.. De har iallafall väldigt gott kaffe! 
Jag är både glad och tacksam till att Charlie och Lina kan hjälpa till med Sigrid när de kör ihop sig 🥰
Nån sitter o äter nåt riktigt äckligt på tåget eller så är de nån som luktar mat eller kanske inte använt deo?! Ja, nåt luktar iaf..
Jag hade tänkt yoga igår, men de blev jobb lite senare än tänkt - och inge bra att de var yogan som fick stryka på foten, men jag blev väldigt tömd på energi o satte mig i soffan o maken fixa lite ätbart och jag tog 1 glas vin.. 
Sen gick jag upp o kollade på avsnitt 4 av Love is blind o hade skämskudde framme!! 🤣
Nää, inte nån kudde utan jag stickade och fattar inte varför jag tittar, men men de pratas om de mycket så nu vill jag se lite mer och kunna prata med Lina om de..
Annars så är det doga (yoga med hund) på torsdag och Happy Ending på lördag, alltså med Pernilla Wahlgren. Jag ser fram emot att få skratta lite...

My sunshine i grådimma och kyla 🥰

Just de, lite tomater har kommit upp i växellådan!!