Fortfarande freeeda

Och förhoppningsvis ska sambon o jag iväg och köpa vuxenpresenter idag :)
Jag har nästan handlat de julklappar jag tänkt, jag har några som jag vet vad jag ska köpa o nu är det bara tiden att göra det..

Imorrn så kommer mina mostrar o kusiner med barn till morsan o farsan och firar lite "för-jul" med fika och trevligheter... De har gjort så sedan min mormor dog.. Det är en bra och trevlig tradition tycker jag.. Fast jag vet inte om jag hinner åka dit och fika och umgås med dem imorrn... Vi får se, känns som helgen är uppbokat med fixerier...

Måste bara lägga upp en liten bild till på mitt barnbarn...Undrar vem som får mest julklappar i år.... Mormor har köpt massor av paket, men det är nog mest tråkiga paket :)

Så va de freeda igen...

.. och veckorna rusar iväg!! Nästa lördag är det julafton! Och den ska firas här... Innan dess ska det städas, putsas, fejjas o dammas :)
Jaja, det blir nog bra! Morsan o farsan va här idag och fikade lite och fyllde lite i frysen inför julen... De va inne på sin andra julskinka redan och vi som inte ens har köpt våran första (fast vi brukar inte äta julskinka, men fixa en till julen)

På tisdag kommer mitt barnbarn hit och busar, det ska bli jättekul! Det var väldigt länge sedan jag såg henne... Sist var när hennes farfar fyllde år.. Den här bilden är från morgonen när vi är ute och upptäcker världen utanför farmor o farfars hus..


När hon kommer ska de iallafall bli lite mormor-mys-tid...

Härlig dag idag

och jag jobbade hemifrån, mycket möte hela förmiddagen, men jag lyckades packa ihop sängkläderna för en tvätt. Fortsatte med möten och sen mötte jag upp Julia (min brorsdotter) i hundgården med båda hundarna för hon ville umgås lite med dem... Vi var där och gick sen upp till morsan o farsan för att jag skulle ju hem och ha fler möten :(
Iallafall när sambon ringde så sa han att han fått julklapp av jobbet (lyllos honom) och det var ju påslakanset så jag behövde inte ta fram något annat :)

När han sedan kom hem kollade vi på det och skulle fixa till bädderiet, men så behövde han ju nya yxor till fredag när han ska på julfest med jobbet så vi drog till Handens Centrum och Dressman - han hittade både kavaj och byxor.. Lite avis blev jag så jag köpte mig 2 kavajer och 1 linne (för att vara uppklädd på jobbet) och det även att de inte fanns pengar...

Lite bilder...

Han blev lite sne, men han ser bra ut ändå :)