Lugn söndag...

...var planerad och jag skulle fokusera på att läsa min nya bok.. men men först järnet till MediaMarket för sambon behövde nytt grafikkort och hittade en hundgård i Huddinge som Maya fick springa lite i, fast de va inga hundkompisar där..
Sen så skulle sambon köra iväg några reservdelar till Corvettestolarna och då följde Maya och jag med och blev avsläppta vid hundgården i Huddinge (igen) och hade med mig fotboll så vi skulle leka lite, men vi träffade 3 st hundar där så Maya fick nya kompisar.. Härliga killar va de och deras husse o matte jobbade som dogwalker och bodde i Hagsätra, trevliga människor som verkligen var entusiasmerande med deras energier och drivkrafter.

Väl hemma igen så vattnade dotra blommorna, sambon skruva dator (nytt grafikkort) och jag satte mig i fotöljen och lura Maya till att sitta hos Carro så jag får sitta själv.
Carro och jag pratar om boken "6kg på 6 veckor" med Ola Lauritzson (hemlige miljonären) och Ulrika (vad hon nu heter i efternamn). Tror att både Carro och jag behöver peppning... Iof så är jag glad att jag gått ner 2kg, men vill gärna minska minst 2kg till (eller helst 5kg) och sen hålla vikten.
Min äldsta lillesyster har gått ner 6kg och jag tycker hon är KANONDUKTIG!!!

Jag hittade en blogg om ett gäng som gått ihop och körde boken nämnd ovan såå funderingarna är verkligen på G om att vi kanske ska göra nåt sånt :)
Angelica ska ju gifta sig i sommar och jag skulle vara glad om jag gått ner i vikt tills dess och mår bra!!
Vad säger ni? Nån som har erfarenhet av viktnedgång??? Nån som kan hjälpa till med peppning??

Lördagsmyyys..

... med syrran o hennes familj och mamsen o papsen... Sambon och syrrans man plockade ur Corvette stolarna och skulle fixa lite, dock så va de lite problem, men med så duktiga killar så löser de säkert det ändå :)
De fixade lite i bio-rummet också...
Sen va de dags för grillning... Jag gjorde lime-yogurt och paprikasalsa (måste prova lite nytt på de som är vana med mina experiment) Sambon fixade potatisskivor i ugn med kryddor och syrrans man skötte grillen, nån slags skinka...
Till förrätt körde jag nästan samma som på nyårsafton o när vi hade bröllopsparet på middag, kavring med kräftröra o ägg och andra halvan med rostbiff, cornichicon (hur de nu stavas) och syltlök.. Eftersom det är nästan som smörrebröd så blev de en halv gammeldansk till :)
Välkomstdrink blev mousserande såklart... och vin till maten, utom barn och chaufförer som drack cola.
Kvällen var jättetrevlig förutom att syrran fortfarande är förkyld och ont i bihålorna
Väntar på våren så vi kan få hem hela familjen och grilla...

Härliga onsdag...

... har varit en stressig dag... Har haft telefonmöte alldeles för mycket.. Förmiddagen gick bra och jag kände mig i fas, men kl.2 va de ett nytt möte så avslutades 16.15 för att starta igen 16.30 (hmm paus på 15 min, de e bra) och så slutade de 17.30.. Eventuellt så ringer min chef mig lite senare också.. men men det är tur att de inte är såå varje dag..

När klockan var halv 6 åkte jag till stora lillebrorsan för han o hans fru hade rensat kläder :) Härligt!!
Carro o jag åkte hemåt med en gemensam kasse, det är ju nya kläder för oss... Sambon o jag åt varma mackor eftersom varken han eller jag hann äta nån middag ... Inte bra, men vad gör man...

Just de, igår så fick vi tack-kort från bröllopsparet, Carina och Roger, jättefint kort!!
Sen fick vi också en inbjudan till maskerad i februari, svågern fyllde ju 40 i december och nu ska vi fira det... Hmm undrar vad jag ska klä ut mig till... Fick ett tips av en jobbarkompis så vi får väl se...

Nää, nu ska sambon o jag ut med Maya och promenera, hon har haft tråkigt med mig hela eftermiddagen och nu blir de långpromenad :)