Hej mitt vinterland

Onsdag och det har nog kommit en sådär 20 cm snö - lite onödigt för min del, jag hade hellre haft det vid jul o h nyår.. Men de barn som har sportlov och är lediga och kan va ute och åka pulka har skoj.
Det var inte nån mening att ens försöka ta sig till jobbet imorse så jag maila och sa att jag kommer nån gång senare när jag kan åka.. Det har inte hänt ännu och de varnar på radion om att inte ge sig ut och att det står bilar lite överallt och inte kommer fram. 
Maken min är duktig som skottar, även om han får göra om det hela tiden. Jag vet inte hur många gånger vi skottat trappan, men snön ger sig inte.. Just nu skiner solen lite och snön bara yr i luften och det är jättekyligt ute.. 
Flåsande sömn

Jo, igårkväll så väckte mannen min mig för att jag låg och flåsade och igen hade hjärtat pulserande i halsgropen, nu har jag ju fått en läkartid den 21/3 för att ta lite prover och EKG:t var ju bra när jag var på närakuten.. Dock så undrar både maken o jag om det inte är mer stressrelaterat än jag trott, men det återstår att se vid provtagningen..
Nu håller jag bara tummarna för lite lugn och ro.. 


Jobba hemifrån

Japp, idag sitter jag i soffan och gör en presentation (som jag inte ännu vet vem jag ska sälja in den för), men iaf så njuter mina håriga juveler av att jag är hemma <3