När telefon ringer....

...Och en vän ringer och är uppgiven, orolig och berättar om hennea situation på jobbet och sjukdom som händer i hennes närhet - då får jag verkligen perspektiv på livet och hur viktigt det är att göra saker som går mig att må bra! Och även ordet - karma - kommer in och ger ännu mer perspektiv på livet... Ingen kan behandla andra hur som helst och sedan tro att de att de får ett bra liv! Och heller inte de helt plötsligt ångrar visst beteende och ska "ta igen den tid de förlorat" oavsett om den som blivit dåligt behandlad vill eller inte - den diskussionen hade jag också med en annan vän nyligen.. Varför tror vissa att de är bättre än andra och försöka bestämma över andra?! Sånt kan göra mig väldigt frustrerad,  alla vi har ett liv och vi behöver ge syrgas till oss själva innan vi kan hjälpa andra. 
Hmm de var inte riktigt ett sånt här inlägg jag tänkt, men nu kom orden bara och sen när det inte går att blogga på datorn utan blogg.se har major problem ...
Annars har jag haft en härlig helg med en mysig fredag, härlig lördag på hundstallets julmarknad (nej, varken Lina eller jag tog hem någon ny hund) och sen blev de fika på Med Mig när jag kom hem, söndagen blev de inköp av gran och sen en mysig fika hos mamma med Johnny o Emma - o en kvällspromis med Lina o Enzo. 
Bjuder på lite bilder ifall det funkar 😉